E-Twinning Projemiz - Satın Alma Duygusunun Renklerle Kardeşliği

OKULUMUZ PAZARLAMA VE PERAKENDE ÖĞRETMNİMİZ SAADET ADIYAMAN'IN YÜRÜTTÜĞÜ 'SATIN ALMA DUYGUSUNUN RENKLERLE KARDEŞLİĞİ' PROJESİ KAPSAMINDA ULUSAL KALİTE ETİKETİ ALMIŞTIR. KENDİSİNE VE ÖĞRENCİLERİMİZE EMEKLERİNDEN VE OKULUMUZA KAZANDIRDIKLARINDAN DOLAYI TEŞEKKÜR EDERİZ.

30.03.2021 636

23-11-2023

"Satın Alma Duygusunun Renklerle Kardeşliği" isimli e-twinning projemizin amacı öğrencilerin eğlenerek ve iş birliği çerçevesinde renklerin insan psikoloji üzerinde yarattığı etkiyi öğrenmelerini sağlayarak farkındalıklarını arttırmaktır. Bu projeyle öğrencilerimiz, görsel uyarıcıların satın alma duygusunu nasıl harekete geçirdiğine dikkat çekerek toplumsal bilinç uyandırmayı hedeflemektedir.

Pazarlama ve Perakende Alan Öğretmeni Saadet ADIYAMAN rehberliğinde projeyi hazırlayan öğrencilerimiz son derece sistemli ve verimli bir çalışma süreci gerçekleştirdiler. Öğrencilerimiz bu süreçte proje çalışmasının tanıtımı için logo çalışmalarına da büyük önem verdiler.

Projede emeği geçen tüm öğrenci, öğretmen ve idarecilerimize teşekkür ederiz.